Solar Benergie – Zonnepanelen Energie van de Zon

SolarBenergie kan u helpen uw brandstofrekening te verlagen

Wij bieden producten, oplossingen en diensten voor de hele energiewaardeketen. Wij ondersteunen onze klanten op hun weg naar een duurzamere toekomst.

Ontdek de kracht van de zon

Zonne-energie is een technologie die gebaseerd is op de omzetting van zonlicht in energie. Tegenwoordig zijn er veel technologieën ontwikkeld om zonlicht te benutten. Het onderzoek naar het gebruik van zonne-energie is vooral na de jaren zeventig in een stroomversnelling geraakt. Zonne-energiesystemen hebben zich ontwikkeld in termen van technologische vooruitgang en kosten, en hebben zich gevestigd als een milieuvriendelijke energiebron.

De doelstellingen en bedrijfswaarden van ons bedrijf zijn in de eerste plaats de kwaliteit van de arbeidskrachten, het zo efficiënt mogelijk inzetten van de menselijke hulpbronnen en het aanbieden van opleidingen die bijdragen tot de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers.
Om ons managementbeleid efficiënt uit te voeren, hebben wij de basisfilosofie aangenomen dat al onze bedrijfsleiders “personeelsmanagers” moeten zijn. Daartoe organiseren wij trainingen en seminars en delen wij belangrijke informatie over onze managementstijl met onze afdelingsmanagers.
Als toonaangevende fabrikant van zonne-energiesystemen in het land houden wij het institutionalisme op de voorgrond en niet de individualiteit in het succes.

Wij geloven dat wij onze doelstellingen, die wij in overeenstemming met de bedrijfsdoelstellingen hebben vastgesteld, alleen zullen bereiken met competente, deskundige, ervaren en servicegerichte medewerkers die graag in de sector werken.

In de richting van een bijdrage aan de motivatie van onze werknemers in de sector en hun bedrijfsontwikkeling met onze activiteiten op het gebied van opleiding, seminars en carrièreplanning; wij gaan in de richting van een geprefereerd bedrijf en een gerespecteerd bedrijf door onze werknemers niet alleen als personeel maar ook als sociaal element te oriënteren.

ONZE DOELSTELLINGEN

Een rendabele organisatie zijn door goedkope systemen voor onze mensen te produceren door langetermijnstudies in de sector te tekenen
Aan de verwachtingen van onze klanten voor onze producten en diensten op wereldniveau kunnen voldoen in overeenstemming met onze bedrijfscapaciteit en mogelijkheden
Als prioriteit een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan de nationale en wereldeconomie


Onze activiteiten op een milieuvriendelijke manier uitvoeren zonder de natuur te schaden en in harmonie met alle mensen met wie wij in contact komen.
Zorgen voor continu ondernemerschap in de ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe producten en onze werkgebieden
Een betrouwbare, rendabele en maatschappelijk verantwoorde onderneming zijn waarvan managers en medewerkers trots zijn om partners en leden te zijn.
ONZE